Opinie

9,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,8
Komfort
9,2
Lokalizacja obiektu
8,7
Udogodnienia
9,1
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,3

Opinie

    Wojciech
    pl

    Ocena

    9,6
    15 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    14 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    8,3
    29 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    10
    19 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    10
    7 października 2017

    Polecam

    Śniadanie wspaniałe, personel bardzo uprzejmy, Czysto i miło.
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    18 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    2 września 2017

    Na pewno tam wrócę...

    Śniadanie znakomite!
    pl

    Ocena

    10
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej Karolczak
    pl

    Ocena

    9,6
    20 sierpnia 2017
    Genialna obsługa. Dawno nie spotkaliśmy tak serdecznej Gospodyni. Dodatkowe napoje kawa i herbata bez opłat. Piwo i wino w cenie sklepowej czyli bardzo tanio. Miejsce warte polecenia!
    Petr
    cz

    Ocena

    10
    17 lipca 2017

    Rekomenduje jako idealna baze turystyczna dla Steiermarku, na dodatek Kindberg piekne miasteczko

    Wszystko bylo OK, mila Pani domu, pokoj perfekcyjne wyposazenie i czystosc
    Zbigniew
    pl

    Ocena

    10
    2 lipca 2017
    Głośne przejeżdżające pociągi
    Właściciele serdeczni sympatyczni uczynni uczciwi
    Joanna
    pl

    Ocena

    9,6
    27 czerwca 2017
    Jedynym mankamentem noclegu było bliskie sąsiedztwo linii kolejowej,w niektórych pokojach słyszalne przejeżdżające pociągi.
    Pensjonat czysty ,bardzo wygodne łóżka,pyszne śniadanie, bardzo miła obsługa.
    Rafał Sobiesiak
    pl

    Ocena

    10
    5 czerwca 2017
    Minusów brak.
    Czysto, wysoki standart, obfite śniadanie, ciepłe parówki i jajka na życzenie. Byłem jedną noc przejazdem i nie mogę narzekać. Chociaż żonie przeszkadzały przejeżdżające blisko pociagi. Ja spałem jak zabity. Zabawki dla dzieci. Spoko nawet na długi pobyt.
    Jarosław
    pl

    Ocena

    10
    4 maja 2017

    Polecam.

    Klinicznie czysto. Dobre śniadanie.
    Jan
    pl

    Ocena

    10
    20 kwietnia 2017

    Mieliśmy pobyt jedynie tranzytowy, ale z przyjemnością mógłby być dłuższy.

    chyba nic
    Znakomita lokalizacja ( ok.połowa drogi do Krakowa/na wakacje) łatwy dojazd, czysto,przytulnie, miła obsługa,atmosfera domowa, bardzo dobre śniadanie, dżemy domowe,prawdziwe - porządna "CK kuchnia" do jakiej jesteśmy przyzwyczajeni w Krakowie. Bardzo dobra komunikacja i mailowa gasthofem, dobre WiFi na miejscu.
    Mariusz
    pl

    Ocena

    7,9
    25 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Bartosz
    pl

    Ocena

    10
    2 stycznia 2017
    Pyszne urozmaicone śniadanie, bardzo miły personel, blisko wyciągów narciarskich
    Rafal
    pl

    Ocena

    9,2
    19 czerwca 2016

    Chętnie przyjedziemy znowu.

    Baaardzo miło. Mili właściciele, doskonałe sniadanie. Super miejsce na krótki pobyt.